Hai la Şcoala de Strategie

Pana acum ai avut ocazia sa vezi numai produsul final – campaniile publicitare asa cum le cunoastem cu totii. A venit timpul sa afli cum stau lucrurile in spatele acestor campanii, cine le gandeste si in ce fel. Primul indiciu – Strategic planning.

Daca iti suna cunoscut termenul, dar nu stii exact ce presupune sau daca reprezinta un drum catre care ti-ai dori sa te indrepti, atunci ADVICE Students iti propune sa iti faci loc in agenda, timp de doua saptamani, de pe 22 martie pana pe 2 aprilie, pentru a te imbarca la bordul scolii de strategie Think Strategy. Plecam impreuna in “misiune”, dar pentru aceasta iti punem la dispozitie ajutorul celor mai iscusiti in ale ‘planuitului’, astfel incat, la final, sa stii exact ce presupune conceptul de strategie in advertising. In realizarea proiectului ne bucuram de sprijinul partenerilor nostri, Coca Cola Hellenic si JTI Romania.

Suna tentant? Atunci intra pe www.thinkstrategy.ro si completeaza formularul de inscriere pentru a prinde un loc in “misiunea Think Strategy pana pe 12 martie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: