VIP Romania recrutează!

Cine a zis ca un mix bun e greu de gasit? Hai in VIP!

Se ia o mână de oameni cu iniţiativă, se adaugă o idee şi se completează cu multă voie buna şi prietenie. Se lasă un pic, cât să îşi formeze o unitate, după care se adaugă profesionalism şi responsabilitate din belşug şi se stropeşte cu distracţie. La final se condimentează cu spirit de echipă şi pasiune şi se serveşte în porţii mici – sau mai mari, după poftă.

Majoritatea îi spune organizaţie studenţească, însă noi îi spunem VIP România. Sau a doua facultate… Sau locul unde ne întalnim prietenii… Sau a doua casă… Sau o mulţime de alte variante, căci suntem atât de diferiţi, încât ne completăm unii pe alţii exact ca ingredientele unei reţete.

Tocmai de aceea VIP România este mixul perfect!

Dacă vrei să te bucuri alături de noi de entuziasmul de a fi voluntar, dacă vrei să ai parte de cele mai tari proiecte şi cei mai buni prieteni, dacă vrei să faci parte din mixul perfect al studenţiei, atunci descarcă formularul de aici, completează-l , salvează formularul cu numele şi prenumele tău şi trimite-l până pe 21 octombrie la hai@vipromania.ro. Tot ce iţi mai rămâne de făcut după, este să te înscrii pentru un interviu, cel mai prietenos dintre toate cele la care ai fost până acum!


Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza // <![CDATA[
document.write( ” );
// ]]>

Asta zic ei. Eu vă sugerez să vă uitaţi şi pe calendarul lor de proiecte şi evenimente şi să vă gândiţi bine dacă aici vă este locul.

Succes,

Maria.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: