Vizita la Palatul Mogosoaia

Salutare! Sambata, 11 aprilie (nu 19 🙂 ), am stabilit cu Dna Cristina Bogdan sa facem o excursie la Mogosoaia (15km de Buc) pentru a vizita palatul cu acelasi nume, dupa cum vedeti si in mailul dansei de mai jos. Dupa cum am mai vorbit, puteti veni insotiti de persoane din afara facultatii noastre daca „raspundeti de comportamentul lor” 😛 Mentionez ca biletul de autobuz 1 Mai – Mogosoaia costa 2-3 lei, iar biletul de intrare costa 2 lei pentru studenti si 4 lei pentru adulti. Palatul se inchide la ora 19.00, dar vom hotari pe loc la ce ora ne intoarcem.

Informatii despre palat: http://ro.wikipedia .org/wiki/ Palatul_Mogo% C5%9Foaia Daca cumva nu ne gasiti sambata, la 11 sau ajungeti mult mai tarziu, ma sunati la 0723351609.

„Dragi studenti, Daca doriti sa va intoarceti putin in timp, in epoca brancoveneasca, va invit sa facem impreuna o plimbare pana la una dintre resedintele voievodului Constantin Brancoveanu: palatul Mogosoaia. Ne intalnim sambata, 11 aprilie, orele 11, la statia de metrou 1 mai. Sa aveti la voi carnetele de student si niste bani pentru transport si biletul de intrare (banuiesc ca 10-15 RON reprezinta o suma suficienta in acest sens). Va astept cu tot gandul bun si cu surprize, Cristina Bogdan.” Pe curand, Anca Dudau

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: