Conferintele de la Sosea, cu un subiect legat si de domeniul vostru de cercetare

Publicitatea şi marketizarea tradiţiilor gastronomice

De ce tot ce-i „tradiţional” a devenit atât de trendy? Cum şi de ce s-a născut şi la noi, recent, o piaţă de produse culinare tradiţionale? Cine vinde, cine cumpără şi de ce? Dar ce înseamnă, de fapt, un „produs culinar tradiţional”, la noi şi în lume?
Conferinţele de la Şosea vor dezbate toate aceste probleme miercuri, 1 aprilie, orele 19.30, la Clubul Ţăranului.

Invitaţi: Prof. Vintilă Mihăilescu, directorul Muzeului Ţăranului Român şi Florin Dumitrescu, publicitar.
Moderator: Cezar Paul-Bădescu, redactor Dilema Veche.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: